Spoštovani poslovni partnerji, prijatelji!

 

Poslovna politika in poslovna kultura našega podjetja je dolgoročno naravnana na stalno in postopno povečevanje zadovoljstva vseh, ki direktno ali posredno sodelujejo pri našem napredku in razvoju in s svojo dejavnostjo podpirajo naš razvoj.

Pomembno mesto v naši poslovni politiki zavzema naš odnos do okolja in naša družbena odgovornost. Našo družbeno odgovornost razumemo tako, da moramo dosegati dovolj dobre poslovne rezultate, ki bodo omogočili nam in vsem, ki z nami sodelujejo, trajni napredek in razvoj. Takšno poslovno politiko uveljavljamo že nekaj let. Stalno povečujemo kakovost našega dela in z izvirnimi rešitvami dosegamo vsako leto boljše rezultate. Postali smo dobro podjetje. To nam priznavajo naši kupci in drugi.
Tudi letos smo se odločili, da bomo del našega zaslužka, namesto za nakup novoletnih daril in voščilnic, namenili tudi za tiste, ki jim letošnje leto ni prizaneslo.

[dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”500px” height=”670px” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ][/dropshadowbox]

Predaja čeka jutranji ekipi Radia City

 

Zato smo ponovno donirali 2.000 € v dobrodelni sklad Pomagajte pomagati Radia City. V okviro te akcije nas je 13.12.2017 obiskal Marko Fras sodelavec Radia City.

 

 

Ob prihajajočih praznik Vam želimo obilo lepih trenutkov in doživetji. V letu, ki nas čaka, pa Vam želimo predvsem zdravja in lastne sreče…saj to je tisto, kar je najbolj pomembno!

Ekipa M.Trade d.o.o.